Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A Rotten Tomatoes éppen egy hónappal ezelőtt írt arról a sajtótájékoztatóról, melyen a Fox a legújabb sorozatairól tartott előadásokat a Television Critics Associationnek, azonban csak néhány napja fedezték fel a filmes oldalak azt az elejtett megjegyzést, melyre a barnakabátosok 14 éve várnak.

A Fox kész folytatni a Fireflyt!
A Fox kész folytatni a Fireflyt!

0 hozzászólás

Előző héten, október 26-án megjelent a Serenity: No Power in the 'Verse képregény-sorozat első száma. Ennek apropóján a Paste interjút készített Chris Robersonnal, a képregény történetének írójával.

A Serenity: No Power in the 'Verse borítója
A Serenity: No Power in the 'Verse borítója

0 hozzászólás

Az elmúlt hétvégén tartották az idei New York Comic Cont, ahol 3000 szerencsés érdeklődő részt vehetett a szombati Firefly panelen. Ezúttal Nathan Fillion, Alan Tudyk, Gina Torres és Jewel State válaszoltak a rajongók kérdéseire.

Hatalmas piros pont, hogy bár Alan Tudyk a Con Man munkálatai miatt tartózkodott New Yorkban, még így is jelen tudott lenni a panel első 20 percében.

Szöveges összefoglaló az elhangzottakról.

0 hozzászólás

Tíz éve, 2005. szeptember 30-án Amerikában a Firefly sorozat rajongói megrohamozták a legközelebbi mozikat, hiszen elkezdték vetíteni a Serenityt. Nem csak a film évfordulója az, amely ünneplésre ad okot, a Magyar Firerfly és Serenity Közösség oldala is elérkezett egy nagyon szép mérföldkőhöz, a megemlékezéssel viszont egy kissé megcsúsztunk. Akik régebb óta látogatnak minket, tudhatják, hogy előző héten, szeptember 23-án töltötte be az oldal a tizedik születésnapját!

Tíz éves a Magyar Firefly és Serenity Közösség
Tíz éves a Magyar Firefly és Serenity Közösség
(Kép: I Did It All For The Cookie)

Kezdetben nem gondoltam volna, hogy 10 év után is új sorok fognak napvilágot látni az oldalon, és lám, mégis itt tartunk. Ami a frissítéseket, új tartalmakat illeti, az eltelt idő alatt voltak rövidebb-hosszabb szünetek, kihagyások, és bár ennek voltak személyes okai, nem egyszer volt olyan időszak, amikor minden rajongó a falat kaparta bármilyen Firefly vonatkozású újdonságért.

A 2014-es év hírekben és eseményekben nagyon gazdag volt, sok minden történt, érdemes elolvasni a kilencedik születésnap alkalmával írt összefoglalónkat. Viszont az idei, 2015-ös év ismét igazi uborkaszezon a barnakabátosok számára. A Firefly Online fejlesztői olykor csepegtetnek valamennyi információt, pár új licenszelt termék piacra kerül, mint legutóbb a Firefly Monopoly vagy a Firefly: Fistful of Credits társasjátékok. Egyedüli hír, amelyből tudjuk, hogy jövőre bővül a 'Verzum története, az az új képregény bejelentése.

Remélem, továbbra is olvastok minket és látogatjátok Facebook oldalunkat, várjuk visszajelzéseiteket és ötleteiteket. Bizakodom, hogy a későbbiekben felpörögnek egy kicsit az események a Firefly körül és folyamatosan lesz miről beszámolni Nektek, rajongóknak!

Neb
Magyar Firefly és Serenity Közösség

0 hozzászólás

A júliusi San Diego Comic Con rendezvényen Joss Whedon külön panelt kapott, ahol a rajongók leginkább új képregényéről, a Twistről faggatták, így nem is csoda, hogy a háttérbe szorult egy, a barnakabátosok számára talán jóval fontosabb bejelentés is: a következő évben újabb Serenity képrekények várhatók.

A Leaves on the Wind 3. számának borítója
A Leaves on the Wind 3. számának borítója

Ezt a hírt még Scott Allie, a Dark Horse vezető szerkesztője hintette el a nagy nyári hőségben. "Előző évben azt mondtuk, szeretnék további Serenity képregényekkel előállni", majd hozzátette, hogy egy vázlatot már jóvá is hagytak, az illusztrátor pedig ezúttal is Georges Jeanty lesz, aki az előző, hat részes Leaves on the Wind képregénysorozaton is dolgozott.

A júliusi bejelentés óta semmit sem hallottunk a még cím nélküli képregénysorozatról, viszon az Angel & Faith tegnap megjelent legújabb számában újra megerősítették, hogy érkezik az új Serenity képregénysorozat, középpontban a Serenity legénységével, a történet a Leaves on the Wind folytatása lesz, megjelenés jövő évben várható. Egyelőre arról még nincs információ, hogy ki vállalja az író szerepét, hiszen a Leaves on the Wind írója, Zack Whedon korábban úgy nyilatkozott, hogy a kövekető képregényeknél szívesen átadná a stafétát valaki másnak.

0 hozzászólás