Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

2011 októberében elhatároztam, hogy harmadszor is nagy fába vágom a fejszémet. Még mindig a Firefly az egyik kedvenc sorozatom, így nem szerettem volna látni, ahogy a régi oldal az enyészet martalékává válik. Örömmel jelenthetem, hogy elkészült az új oldal, és ezt a bekezdést már Ti is annak keretén belül olvashatjátok el.

Többen megkérdezték tőlem, van-e értelme ennyi energiát fektetnem az új oldalba, beszélnek-e még egyáltalán a sorozatról, a filmről? Azt be kell vallanom, mostanában nem sok hír szállingózik a témával kapcsolatban, viszont ha a statisztikára nézek, csak a márciusi hónapban 328-an látogatták meg az oldalt, ez nagyon jó adatnak számít, főleg, hogy itthon még kevesebben ismerik a sorozatot.

A régi oldal fejléce
A régi oldal fejléce

Tehát újabb mérföldkőhöz érkeztünk, konkrétan a harmadikhoz. Az oldal 2005. szeptember 23-án indult (idén már a hetedik születésnapját fogja ünnepelni, ez azért nagyon szép szám egy internetes weboldal életében), 2007. november 20-án pedig teljesen átalakult. Most pedig elérkeztünk a jelenhez, ismét hozzá kell szokni az újhoz, amely véleményem szerint nagyon jól sikerült. Remélem ezzel Ti is egyetértetek, természetesen minden pozitív és negatív kritikát leírhattok hozzászólásként a hírhez, vagy a fórumba.

Továbbra is csak ismételgetni tudom önmagam, amennyiben időm engedi, folyamatosan frissíteni fogom az oldalt, és próbálok naprakész hírekkel, információkkal szolgálni a 'Verzumról. Ha éreztek magatokban egy kis erőt, akkor nyugodtan segítsetek Ti is, küldjetek az Impresszum oldal alatt található e-mail címre bármit, amelyről azt gondoljátok, ki kellene tenni az oldalra. Ha nem szeretnél e-mailt küldeni, akkor használd a fórumot erre a célra.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek!

Neb
Magyar Firefly és Serenity Közösség

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or