Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?
San Diego Comic-Con 2012
San Diego Comic-Con 2012

Az előző hét váratlan bejelentést hozott a rajongók számára. Tíz évvel a Firefly debütálása után ismét összegyűlik a Serenity legénysége: a Hollywood Reporter erősítette meg először a hírt, miszerint a júliusban megrendezésre kerülő Comic-Con rendezvényen a Firefly saját panelt kap. Joss Whedon és Tim Minear mellett feltűnik a teljes szereplőgárda, köztük Nathan Fillion (Mal), Alan Tudyk (Wash), Adam Baldwin (Jayne), Sean Maher (Simon), ráadásul még Michael Fairman (Niska) is.

Mindezt a Science Channelnek köszönhetjük, amely most először vesz részt a Comic-Conon. A csatorna szeretné népszerűsíteni a sorozatot, így nem meglepő, hogy július 4-én a dokumentumfilmek vetítése helyett Firefly-maratont tart Amerikában, ezzel szeretne a sorozatnak újabb rajongókat szerezni, miközben tiszteleg a jelenlegi barnakabátos tábor előtt.

Máris sok pletyka merült fel a találkozóval kapcsolatban, a legtöbb arra utal, hogy egy váratlan bejelentést fogunk hallani. Én már csak annak is örülök, hogy újra együtt láthatom a színészeket, a humor garantált. Valószínűleg lesz fent pár videó a panelról, például a YouTube-on, érdemes lesz végignézni azokat. Titeket érdekel a rendezvény, reménykedtek egy esetleges bejelentésben?

Oszd meg másokkal is!

1 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or