Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A bejelentés után egyedül azért aggódtam, vajon lesz-e elérhető felvétel a Comic-Con Firefly paneljéről, azonban a probléma megoldódott, nem is akárhogyan! A Science Channel egy órás filmet készül forgatni hétvégén a Firefly volt színészeivel.

A film a Browncoats Unite címet fogja viselni, amelyben felvételeket láthatunk a pénteki Firefly panelről, valamint az utána megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetésről, ahol felteszik a rajongók kérdéseit is. Mind a panel, mind a kerekasztal beszélgetés műsorvezetője Jeff Jensen lesz a Entertainment Weeklytől.

A Science Channel ügyvezető-igazgatója és menedzsere a következőket nyilatkozta:

"A Firefly egy hatalmas mérföldkő a science fiction történetében, valamint a csatornánk nézőinek egyik nagy kedvence. Amióta lement a premier a Science-n, a rajongók azt kérik, álljunk elő valamivel a 10 éves évfordulóra. Ünnepeljünk együtt a Browncoats Unite műsorral, amelyben a rajongók újra találkozhatnak a nagy klasszikus sztárjaival."

Whedonnak és Fillionnak hála már azt is pontosan megtudhattuk, hogy rajtuk kívül kik is vesznek még részt a pénteki Comic-Con panelen: Alan Tudyk, Summer Glau, Adam Baldwin, Sean Maher, Tim Minear és Jose Molina. A filmet a Pangolin Pictures készíti, a stúdió elmondása szerint eddig el nem hangzott emlékek és személyes vélemények várják a nézőket. A Browncoats Unite-ot a Science tűzi műsorra november 11-én, egy egész napos Firefly maratonnal karöltve.

Forrás: EW.com

Ha már szó esett a maratonról, Ti mikor néztétek meg utoljára a teljes sorozatot?

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or