Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?
Ben Edlund
Brett Matthews

Mielőtt csatlakozott volna a Firefly íróinak csapatához, Brett Matthews számos képregényt írt, beleértve az Angel és Whedon más univerzumaiban játszódó képregényeket is.

Ahogyan a Dark Horsenak elmondta: "Rendkívül mókás dolog olyas valakivel együtt dolgozni, akitől közben tanulsz is, ilyen Joss Whedon is. Csak ismételni tudom azt, amit már sokan mások is elmondtak róla: A fickó egy lángelme."

Matthews később ismét összeállt Joss Whedonnal, hogy megírják a három részes képregényt, a Those Left Behindot, amely a Firefly sorozatot és a Serenity filmet összekötő hídként szolgál.

Később szintén együtt dolgozott Whedonnal, hogy közösen elkészítsék a Better Days képregényt, amely 2008-ban jelent meg.

"Mint minden írónak, nekem is számtalan elmesélni való történetem van, és remélem, hogy továbbra is folytathatom a munkámat. Olyan sok tetőn cikáztam és olyan sok épület tetejéről ugrottam már le gondolataimban, hogy mindezt életre keltsem, tisztára hátborzongató. Továbbra is folytatni fogom a képregények írását, amíg valaki el nem rejti a kulcsokat."

- Brett Matthews, Dark Horsenak adott interjú

Az epizódok, amelyek Brett Matthews tollából származnak:

  • Heart of Gold

Oszd meg másokkal is!