Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Csupán néhány hónapja jutott tudomásunkra, hogy a Loot Crate és a Quantum Mechanix közös gyermeke, a Firefly Cargo Crate Magyarországra is rendelhető.

Firefly Cargo Crate
Firefly Cargo Crate

Akinek nem ismerős a Loot Crate név, annak a szolgáltatás röviden leírható így: a pénzedért havonta különböző témákra épülő csomagokat kapsz, melyek 4-6 terméket tartalmaznak. Mindig van benne valamilyen póló (amiért méretet is kérnek előre), és a legtöbbször valamilyen szobor is (előszeretettel nyúlnak a POP!-okhoz). Ez azonban a sima Loot Crate. A Firefly Cargo Crate kicsit drágább, de cserébe csak kéthavonta küldik, és... mivel mind barnakabátosok vagyunk (vagy neadjaég, gorramverte Szövetség-pártiak)... nem nagyon nyúlhatunk mellé egyik tárggyal sem. Ez a Loot Crate esetében valós veszély, hiszen ott lehet a dobozban egyszerre Marvel, DC, Star Wars és Star Trek is.

1 hozzászólás

A Rotten Tomatoes éppen egy hónappal ezelőtt írt arról a sajtótájékoztatóról, melyen a Fox a legújabb sorozatairól tartott előadásokat a Television Critics Associationnek, azonban csak néhány napja fedezték fel a filmes oldalak azt az elejtett megjegyzést, melyre a barnakabátosok 14 éve várnak.

A Fox kész folytatni a Fireflyt!
A Fox kész folytatni a Fireflyt!

0 hozzászólás

Előző héten, október 26-án megjelent a Serenity: No Power in the 'Verse képregény-sorozat első száma. Ennek apropóján a Paste interjút készített Chris Robersonnal, a képregény történetének írójával.

A Serenity: No Power in the 'Verse borítója
A Serenity: No Power in the 'Verse borítója

0 hozzászólás

Az elmúlt hétvégén tartották az idei New York Comic Cont, ahol 3000 szerencsés érdeklődő részt vehetett a szombati Firefly panelen. Ezúttal Nathan Fillion, Alan Tudyk, Gina Torres és Jewel State válaszoltak a rajongók kérdéseire.

Hatalmas piros pont, hogy bár Alan Tudyk a Con Man munkálatai miatt tartózkodott New Yorkban, még így is jelen tudott lenni a panel első 20 percében.

Szöveges összefoglaló az elhangzottakról.

0 hozzászólás

Tíz éve, 2005. szeptember 30-án Amerikában a Firefly sorozat rajongói megrohamozták a legközelebbi mozikat, hiszen elkezdték vetíteni a Serenityt. Nem csak a film évfordulója az, amely ünneplésre ad okot, a Magyar Firerfly és Serenity Közösség oldala is elérkezett egy nagyon szép mérföldkőhöz, a megemlékezéssel viszont egy kissé megcsúsztunk. Akik régebb óta látogatnak minket, tudhatják, hogy előző héten, szeptember 23-án töltötte be az oldal a tizedik születésnapját!

Tíz éves a Magyar Firefly és Serenity Közösség
Tíz éves a Magyar Firefly és Serenity Közösség
(Kép: I Did It All For The Cookie)

Kezdetben nem gondoltam volna, hogy 10 év után is új sorok fognak napvilágot látni az oldalon, és lám, mégis itt tartunk. Ami a frissítéseket, új tartalmakat illeti, az eltelt idő alatt voltak rövidebb-hosszabb szünetek, kihagyások, és bár ennek voltak személyes okai, nem egyszer volt olyan időszak, amikor minden rajongó a falat kaparta bármilyen Firefly vonatkozású újdonságért.

A 2014-es év hírekben és eseményekben nagyon gazdag volt, sok minden történt, érdemes elolvasni a kilencedik születésnap alkalmával írt összefoglalónkat. Viszont az idei, 2015-ös év ismét igazi uborkaszezon a barnakabátosok számára. A Firefly Online fejlesztői olykor csepegtetnek valamennyi információt, pár új licenszelt termék piacra kerül, mint legutóbb a Firefly Monopoly vagy a Firefly: Fistful of Credits társasjátékok. Egyedüli hír, amelyből tudjuk, hogy jövőre bővül a 'Verzum története, az az új képregény bejelentése.

Remélem, továbbra is olvastok minket és látogatjátok Facebook oldalunkat, várjuk visszajelzéseiteket és ötleteiteket. Bizakodom, hogy a későbbiekben felpörögnek egy kicsit az események a Firefly körül és folyamatosan lesz miről beszámolni Nektek, rajongóknak!

Neb
Magyar Firefly és Serenity Közösség

0 hozzászólás