Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A közelgő sci-fi film, a Serenity stábja a Sci Fi Wirenek elmondta, a Firefly televíziós sorozat filmfolytatásának forgatása igazi luxus volt . "Úgy gondolom, ennek oka az idő volt," mondta Jewel State (Kaylee) az interjú során. "Sokkal több időnk volt a filmre, mint magára az egész sorozatra. Ha úgy akartuk, egy három oldalas jelenetet egész nap próbálhattuk, ami igen szép. Tudod, ha egy sorozatot csinálsz, 12 órád van, és ebben a 12 órában kb. nyolc, kilenc oldalt kell teljesíteni. A filmnél teljesen más a helyzet. Megállhatunk. Beszélhetünk a karakterekről, a jelenetekről, amiken változtatni kellene."

A Serenity történetének középpontjában egy szállítóhajó legénysége áll, 500 évvel a jövőben. Ott folytatódik a történet, ahol annak idején a Firefly igen hamar véget ért, mivel a Fox már a sorozat első évének felében leállította a további forgatást.

A filmnél, "Két hetünk volt a próbákra, mielőtt elkezdtünk forgatni. Úgy gondolom, eleinte sokat koncentráltunk a főbb párbeszédes jelenetekre," mondta Adam Baldwin (Jayne). "Valamint sokat összpontosítottunk a 'Mule' üldözéses jelenetére, mivel két hetünk volt a külső munkálatokra ... azon a helyen, amit sikerült arra az időre megszereznünk a jelenetekre szánt pénzből. Az idő is nekünk kedvezett, sikerült minden megcsinálnunk. Amikor visszatértünk a rendezett légkörű stúdióba, otthon voltunk. Olyan, mintha visszajöttünk volna a mi kis TV sorozatunkba ... az Universal nagy színpadára."

"Nagyon nehéz volt", értett egyet Sean Maher, aki Dr. Simon Tam szerepét játsza. "Nyílvánvalóan több időnk volt erre a történetre, mint a sorozatnál. De ... minden olyan hasonlónak tűnik ... a sorozathoz. Minden, csak egy kicsit több látnivalóval. Csak egy kicsit nagyobb volumenű, és csodálatos érzés volt visszatérni ezekkel az emberekkel. Ez egy nagy összejövetel."

A Serenity bemutatója Amerikában szeptember 30-a, a magyarországi premier november 24-e.

Forrás: Sci Fi Wire

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or