Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?
Nathan Fillion és Adam Baldwin
Nathan Fillion és Adam Baldwin

Ha jól számolok, már tíz éve annak, hogy Nathan Fillion és Adam Baldwin együtt nevettek, dünnyögtek a kamerák előtt a Firefly epizódjainak forgatása alatt.

A sorozatban Malcolm Reynolds és Jayne Cobb között igen gyakori volt a nézeteltérés, a való életben azonban ennek pont az ellenkezője igaz a színészekre: bár a sorozat véget ért, a két barát továbbra is tartja a kapcsolatot egymással.

Hosszú idő után viszont újra elmondhatják, hamarosan ismét együtt szerepelnek a televíziók képernyőjén. Sajnos a hír kapcsán azt is meg kell említeni, hogy mindössze csak egy Castle rész erejéig (a címe Headhunters) láthatjuk őket újra együtt, amelyet április 16-án tekinthetik meg az amerikai nézők. "Most viszont fordul a kocka", fejti ki Adam. "Ezúttal Nathan lesz az ostoba."

"Valóban," ismerte el Nathan. "Most Adam fog irányítani, ő fejti majd meg a szálakat, én csak tapogatózok a sötétben."

Az epizódban Castle ezúttal hanyagolja Beckett segítségét, és csatlakozik az Adam által játszott karakterhez, Ethan Slaughterhez. Az együtt töltött idő alatt a két színésznek lehetősége nyílt elmélkedni az emlékezetes Firefly jeleneteken is. Nathan kedvence az, amikor "Adam a légzsilipben van. Az volt az a jelenet, amikor minden néző rájött, hogy Jayne, akinek a karakterét annyira szeretik, nem megbízható, azonnal eladna téged, ha alkalma nyílna rá."

Amikor a Firefly véget ért, mindkét színész szerzett egy-egy emléket a díszletből. "Én Jayne csizmáját, a kését, a kötött sapkát, a pólókat és a fejéről készült modellt tartottam meg", mesélte Adam. "Viszont később ezeknek a nagy részét elárvereztem, a bevételt pedig jótékony célra fordítottam."

Nathan gyűjteménye leginkább a fegyverekből áll: "Van egy hamis, amely kemény habból készült a mutatványokhoz, a második egy fából készült, amellyel gyakoroltam, és van egy valódi is", mondta el a színész, aki két pisztolytokot is zsebre vágott a díszletből.

Bár egyik színész sem hiszi, hogy ezeknek a relikviáknak valaha ismét hasznát fogják venni egy újabb Firefly projekt miatt, viszont az elképzelhető, hogy a Headhuntersen kívül egy másik epizódban is láthatunk majd Firefly színészeket a Castleben, ha minden úgy megy, ahogy Nathan szeretné. "Eredetileg egy olyan részt terveztem, amelyben egy megbukott sci-fi televíziós sorozat vezető színészét meggyilkolják. Végül kiderül, hogy a teljes színészi gárda, sőt még az írók is utálták őt, így mindenki gyanúsítottá válik," fejtette ki Nathan. "Ez a rész biztosan tetszett volna a Firefly rajongóinak, hiszen mindenkit vissza szerettem volna hozni az epizód erejéig, azonban megjelent Adam, aki egymaga tönkretette az ötletet! De azért még reménykedem."

Ti mit gondoltok, szívesen látnátok újra a Firefly színészi gárdáját egy másik sorozatban?

Forrás: TV Guide

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or