Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A reddit internetes oldal egyik legérdekesebb szekciója az "Ask Me Anything", magyarra fordítva "Kérdezz tőlem bármit", ahol a regisztrált tagjok kérdéseket tehetnek fel híres és közkedvelt embereknek. Ezen a héten Joss Whedon tette tiszteletét, ahol legújabb munkái, a Cabin in the Woods és a The Avengers mellett a Fireflyról, Buffyról, Angelről és a Toy Storyról is faggatták.

Joss Whedon rajongói kérdésekre válaszol a Redditen
Joss Whedon rajongói kérdésekre válaszol a Redditen

A wjc06 nevű tag rögtön előállt egy ötlettel, miként lehetne visszahozni a Fireflyt a képernyőkre:

Csak egy ötlet.

A Firefly második évada legyen Kickstarter projekt, és majd elválik, mennyi pénz gyűlik össze a jogok megvásárlásához, utána már szabad az út.

Már az előző hírünkben is megemlítettem, hogy a rendezőnek valószínűleg tele van a hócipője a kérdéssel, így Whedon a következőképpen reagált:

2. lépés: Legyen vége a Castlenek. 3. lépés: Legyen vége a Homelandnek. 4. lépés: Tegyük tönkre mindenkinek a karrierjét. 5. lépés: kerüljük el a 2. lépést.

Joss ezzel tulajdonképpen arra akart utalni, hogy minden színésznek megvan jelenleg a maga munkája. Nathan Fillion nagyon jól érzi magát a Castle sorozatban, Morena Baccarin is el van havazva a Homeland forgatásával, és ezt a listát még lehetne folytatni.

Természetesen sok egyéb kérdésre is választ adott még a rendező. Az egyik kérdés arra irányult, hogy mennyire volt nehéz "megölnie" a karaktereit, és kit volt számára a legnehezebb eltenni láb alól?

Tulajdonképpen felüdítő... elragadó... talán még izgató is.

Ami pedig az igazat illeti, ne vegye senki sértésnek, de már belefáradtam abba, hogy mindenki úgy becéz: "a fickó, aki embereket öl". Shakespeare sokkal többször tett így, mégis mindenkit az érdekel, hogyan és miért tette, ellenben engem kikiáltottak az íróközösség Jason Voorheesének. Nem igazságos.

Ha valaki ezek után továbbra is szeretne új Firefly epizódokat látni, és bevállalja, hogy megvesztegeti Josst, akkor a rendező - csak a jegyzőkönyv kedvéért - megemlítette, hogy a kedvenc fagyija a sós karamell.

Forrás: io9

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or