Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Korábbi hírünkben már megemlítettem, hogy nagy Firefly összejövetelre számíthatnak a Comic-Con látogatói. Ezért nem is olyan meglepő, hogy a sorozat volt színészeit folyamatosan arról faggatják, mit várhatunk tőlük?

Joss Whedon (a Firefly atyja) a Hero Complexnek adott interjúban egyáltalán nem hazudtolta meg magát:

"Nem számít, mennyi év telt el a premier óta, soha nem fogom elfelejteni a 'Firebug'-ot. El sem tudom mondani, mennyire várom, hogy újra együtt lássam Washboardot, KayMartot, Rivetet, Hot Hookert a Homelandből és Kirk kapitányt. Mindenki készüljön fel a nevetésre, a könnyfakasztó jelenetekre, a lelkünk végre megnyugodhat, és ami a folytatást illeti, számítsatok arra, hogy az internet teli lesz pletykákkal. Irány a végtelen!"

Sean Mahernek (Simon) a Graffiti With Punctuation tett fel egy kérdést a folytatással kapcsolatban, amelyre a színész a következőket válaszolta:

"... szóval, ha bármi is elkezdődött, egyelőre nem dörgölték az orrom alá, viszont nem is lennék meglepve. [Joss] folyton képes újra és újra meglepni valamivel."

Jewel Staite (Kaylee) és Adam Baldwin (Jayne) részt vettek a London Film és Comic Con rendezvényen, ahol az első kérdés a nagy bejelentésre vonatkozott:

Adam Baldwin: Nagy bejelentés? (Jewel felé fordul) Te részt veszel azon az eseményen?

Jewel Staite: Nem. Londonban leszek.

Adam Baldwin: Itt a válasz a kérdésre. Ha bármilyen nagy bejelentésre készülnénk, Jewel is ott lenne. Természetesen mindannyian többet szeretnénk, de mindig fel kell hívnom a figyelmeteket: Joss a főnök. Ahogy halad az idő, annál kisebb rá az esély. (Ismét Jewelre néz) Te meghaltál a képregényekben? Én MEGHALTAM a képregényekben! Elaludtam a fegyveremen, és főbe lőttem magam!

Egyelőre úgy tűnik, valóban csak egy születésnapi összejövetelre számíthatunk a Comic-Con rendezvényen. Ti reménykedtek még valami "nagy bejelentés"-ben?

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or