Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A Whedonverse Network szerkesztője a Comic-Conon elcsípte Scott Alliet, a Dark Horse Comics vezető szerkesztőjét egy rövid interjú erejéig, amelyben a Firefly képregények jövőjéről is kérdezték.

Whedonverse: Lesznek még a jövőben Firefly képregények?

Scott Allie: Igen [...] ha a sejtésem nem csal, Joss a panelen fog bejelenteni valamit, ha még emlékszik rá... Ott fog először beszélni róla, de attól még elég távolinak tűnik a dolog. Nem szeretünk egyszerre túl sok bejelentést tenni, főleg, ha azt sokkal hamarabb tesszük, mielőtt maga a képregény megjelenne. Ahhoz, hogy a Fireflyból a lehető legtöbbet hozzuk ki, nagyon keményen kell dolgoznunk. Nagyon sok részletet ki kell találnunk, le kell fektetnünk az alapokat. Joss egyébként is nagyon elfoglalt, mi pedig azt szeretnénk, hogy a ránk szánt idejét a Buffy kilencedik évadjával töltené, nem akarjuk leterhelni egy második sorozattal, amely fölött atyáskodnia kellene.

YouTube Video, a lejátszáshoz Adobe Flash szükgéses.

Joss Whedon pedig a várakozásoknak eleget téve tényleg bejelentette, hogy már folynak az új képregény előkészületei, erről a panel összefoglalójában olvashattok.

Forrás: Whedonverse Network

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or