Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?
Poszter © Jeff Halsey
Poszter © Jeff Halsey

Egy ideje már lefutott a Comic-Con, és sajnos be kell vallanom, azóta a Firefly körül hatalmas az uborkaszezon. Viszont, hogy addig is legyen valami életjel az oldalon, jöjjön egy kis emlékeztető.

2002. szeptember 20-a volt a nagy nap, amikor a FOX bemutatta a Fireflyt. Már a nyakunkon van a 10 éves évforduló (ennek kapcsán rendeztett a Science Channel Firefly panelt), és ezt a QMx-nél sem felejtették el, a jeles alkalomra egy új poszterrel álltak elő.

A minimalista stílust képviselő képet Jeff Halsey, egy vérbeli Firefly rajongó készítette.

"A Firefly a szabadságról és a családról szól, ezek a dolgok számomra is nagyon fontosak. Bár tény, hogy a sorozat nagyon rövid, de a 'verzum tovább él. Ezzel a poszterrel szeretnék mindenkit emlékeztetni erre, és ez egyben a kedvenc sorozatomnak szóló szerelmes levél is."

A képen a sokszor elhangzó "You can't take the sky from me" mellett a Serenity utolsó mondatai is kaptak helyet, amely az előbbiek alapján nem is meglepő.

"De ez nem csak a gombokról szól, kicsi albatroszom. Tudod mi a repülés elsõ szabálya? Szeretet. Lehetsz a 'verzum legjobbja, de ha nem szereted a hajót, amivel repülsz, kirázza belõled a lelket is, az holtbiztos. A szeretet a levegõben tartja, még ha szét is akar esni. Elmondja neked, ha baj történik. Az othonoddá teszi."

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or