Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A Firefly tizedik évfordulója jött és ment, de a gondolataink még mindig a Serenity körül forognak. A Comic-Conon hatalmas érdeklődés mutatkozott a sorozat színészei és készítői iránt, így nem meglepő, ha ismét felmerült az igény egy folytatásra.

Maga Nathan Fillion (Malcolm Reynolds) is sokat töprengett már a sorozat jövőjén. A Toronto-i Nemzetközi Filmfesztiválon az MTV Newsnak lehetősége volt kifaggatni a színészt, milyen Fireflyt szeretne látni a jövőben.

"Szívesen játszanék egy Firefly videojátékkal. Szerintetek nem lenne szuper?", tette fel a kérdést. "Vagy megnéznék egy animációs sorozatot. Kezdjenek neki azonnal."

A színész véleménye alapján a mai CGI technológia már bőven lehetővé tenné, hogy egy nagyszerű animációs Firefly projekt lásson napvilágot. Ettől függetlenül legyen szó akár egy videojátékról, akár egy rajzfilmsorozatról, a legtöbben még mindig egy élőszereplős sorozatnak örülnének a legjobban. Ez a lehetőség azonban Filion meglátása szerint nincs benne a pakliban.

"Nem hinném, hogy bármikor is lesz valami a dologból", nyilatkozta, amikor egy lehetséges Serenity folytatásról faggatták.

Ti inkább egy videojátékkal játszanátok, vagy jobban örülnétek egy animációs sorozatnak?

Forrás: MTV

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or