Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Kicsit megkésve bár, de örömmel szeretném tudatni veletek, hogy a közösség oldala szeptember 23-án ünnepelte hetedik születésnapját. A Firefly idén ünnepelte a tizediket, és bár fiatalabbak vagyunk, mint a sorozat, a 7 év is nagyon szép idő egy honlap történetében.

Az elmúlt fél évben felpörögtek az események, nem csak a sorozat és a film, hanem a közösség honlapjának háza táján is. Idén március 31-én indult újtára a harmadjára megújult honlap, bővített tartalommal. Ez idő alatt újra belendült az oldalon az élet, kereken 30 új hír látott napvilágot, elindult a Facebook oldalunk, a tartalom folyamatosan gyarapodik. Március 31-e óta 1251 látogatónk volt, amely egy 10 éves sorozathoz készült honlaphoz képest nagyon szép szám. Köszönöm mindenkinek, aki látogatja az oldalt, a statisztikából kiderül, hogy az új látogatók mellett bőven vannak visszatérő látogatók is.

Amennyire időm engedi, igyekszem minél több friss információval és hírrel szolgálni, ehhez nagy segítségemre volt és szerintem még lesz is a sorozat évfordulója. Továbbra is szívesen várom a Ti segítségeteket is, legyen szó bármilyen (hírek, cikkek, egyéb) tartalomról. Még egyszer hatalmas köszönet!


Neb
Magyar Firefly és Serenity Közösség

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or