Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Május végén a Film Society of Lincoln Center közönségtalálkozóval egybekötött különleges vetítést tartott Joss Whedon Sok hűhó semmiértjéből. Az estének az író-rendező is vendége volt, és a beszélgetésen túl egy kis kérdezz-felelekben is részt vett a rajongókkal. Többek között a Firefly-jal kapcsolatos kérdésekre is felelt.

Joss Whedon a TIFF-en
Joss Whedon a TIFF-en

Arról, hogy melyik Marvel karaktert "csinálná meg" (újrafogalmazva: ültetné át egy médiumra)...

Ha akárkire rátehetném a kezem, az Batman lenne. (közönség tapsol) Ő egy Marvel karakter a DC univerzumában. Ha "megcsinálhatnék" valakit, az valószínűleg Thor lenne, mert hát, lássuk be, azok a karok... (nevet)

A "Firefly" univerzum folytatásáról...

Jelenleg örömmel mondhatom, hogy mindenki dolgozik és jó munkát végez. Igazi "Majommancs" féle félelmem van, tudja? Feltámasztod, és már nem a régi. Még ha NAGYSZERŰ is, nem ugyanaz. Majd' meghalok, hogy újra egy hajóban lehessek azokkal a srácokkal, de most is éppen egy istenverte nagy, sokszereplős mozit készítek [Bosszúállók 2]. Miért nem készíthetek egy filmet csupán egy emberről? Szóval jelenleg hozzá sem férek az agyam azon részéhez. Ha minden bolygó együtt áll, az nagyszerű lenne, de nem teszem azt, amit az első alkalommal tettem. Nem mozgatok meg eget-földet, hogy megvalósítsam.

Arról, hogy mit hódítana meg legközelebb a filmekben vagy a televízióban...

Valószínűleg nem filmben vagy a televízióban. Szeretnék csinálni egy balettet. Az a három ember, aki megnézné, imádná! Nem igazán tudok zenélni és szeretnék készíteni egy egészestés musicalt. Vannak könyvek, amiket megírnék, annyi minden van, ami izgat. Vannak persze mozik is, természetesen, és sorozatok. Még mindig nem írtam elég űrhajós filmet. Nem tudok betelni az űrhajókkal.

Arról, hogy csinálna-e egy videojáték-filmet...

Megkerestek már egy párszor és foglalkoztam is velük, de végül soha nem vezetett semmihez. Továbbra sem értem, hogy miért nem készítettek soha egy "Firefly" játékot, hiszen adja magát egy többszereplős játék (MMO), nagyon sok "M"-mel... Nem tudom, minek hívják. Öreg vagyok, nézz rám, az Isten szerelmére! Olvasószemüvegem van. Először egyáltalán nem érdekeltek a videojátékok, mert nem volt narratíva, nem voltak karakterek, nem kellett döntéseket hozni, csupán annyiból állt, hogy "Bumm-bumm". Ez teljesen megváltozott, egyre érdekesebbé és érdekesebbé, a történetmesélés egy formájává vált, és így sok embert vonz magához. A probléma ott van, hogy én nem játszom velük. Vannak a videojátékok, van a karrier, és van a család. Kettőt választhatsz! Sosem volt érzékem hozzájuk, ahogy erre az unokaöcséim is rájöttek, mikor próbáltak "Gears of War"-t játszani velem. Hirtelen megszűntem a menő nagybácsi lenni, mert véletlenül midig őket találtam el.

Patton Oswalt híressé vált Star Wars beszédéről a "Városfejlesztési osztály"-ból...

Időtlen remekmű.

A Higanyszál (Quicksilver) karakter homályos filmes jogairól és arról, hogy vajon Bryan Singer döntése, hogy szerepelteti az "X-Men: Days of Future Past"-ban hogyan befolyásolja szerepét a "Bosszúállók 2"-ben...

Újabb "kérdezz", amire nincs "felelek"... Ez nem olyasmi, amiről beszélhetek, de Higanyszál és Skarlát Boszorkány (Scarlet Witch) benne lesznek a filmben és KIRÁLYAK lesznek.

Forrás: Joss Whedon Wants to Direct a BATMAN Movie!

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or