Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Elkészült a Firefly: The Game társasjáték szabálykönyvének magyar fordítása, remélem, hogy így többen kedvet kaptok a játék kipróbálásához. Ráadásul már a megrendelése sem okozhat problémát, ugyanis a hazai Gémklub webáruházából is beszerezhető a játék!

YouTube Video, a lejátszáshoz Adobe Flash szükgéses.

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek van a fordítással kapcsolatban (akár egy elgépelés, akár bonyolultra sikerült a megfogalmazás, esetleg értelmetlen, stb.), kérlek jelezzétek fordítás topikjában, hogy tökéletesíteni tudjam!

Firefly: The Game - magyar szabálykönyv letöltése!

Oszd meg másokkal is!

2 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or

  • Borbíró Andris
    @Norris74 : Én nagyon élvezem a játékot, csalódnom nem kellett, de abban teljesen igazad van, hogy kevés az interakciós lehetőség, ugyanez a problémám azért nekem is volt. Szerencsére kijött már egy kiegészítő (Pirates and Bounty Hunters), ahol már meg lehet egymás hajóját szállni, több lesz az interakció, a szívatás! :)
  • Norris74
    Meg kell mondjam őszintén nekem bizonyos szempontból csalódást okozott a játék. A hangulattal alapvetően nincs gond, ám a játékmechanika túl kötött. Alig van lehetőség a játékosok közti interakcióra, és így a "társas" mivoltát veszíti el. Olyan, mint ha négyen egymás mellett pasziánszoznának. Mindenki csinálja a maga dolgát, és annyi. Aki ügyesebben optimalizál az nyerő lesz. A szerencsének ugyan van szerepe, de eléggé le lehet csökkenteni benne. Úgy vélem, hogy néhány "házi szabállyal" a játékosok egymás közötti kooperációjára illetve szívatási lehetőségére és némi történetmesélő / szerepjátékos vonallal sokkal izgalmasabbá lehet tenni a játékot. Ráadásul három játékos esetén két reaver hajót tettem volna be, és négy esetén pedig két szövetségi cirkálót és három reaver hajót. Úgy már egy kicsit bonyolódna a helyzet. Továbbá nem ártott volna több "nagy cél" kártya és úgy általában több lehetőség ebben is. Remélem lesznek majd hozzá kiegészítő csomagok! Ha sikeres lesz a játék, akkor biztosan lesznek. :)
    De alapvetően nem vagyok elégedetlen.