Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Szerintetek mi történne, ha a Csillagkapuból ismert Dr. Jennifer Keller és a Firefly mindenes gépésze Kaylee egymásnak esnének? Vajon ki kerülne ki győztesen a párbajból? Jewel Staitenek kétsége sincs a győztes felől, többek között erre is fény derül a Blastrnek adott exkluzív interjúban, továbbá a meghatározó sci-fi szerepei mellett új internetes sorozatáról, a State Of Synről is elárult pár részletet.

Jewel Staite, mint Dr. Jennifer Keller a Csillagkapu: Atlantiszban
Jewel Staite, mint Dr. Jennifer Keller a Csillagkapu: Atlantiszban

"Ó, szegény Jen. Nem egy született harcos, az egyszer biztos. És ha ehhez hozzávesszük még Kaylee csapatát... Nem szeretnék a rossz oldalra kerülni, ha véletlen a Serenity legénysége harcba keveredne", mondta Staite.

A kanadai színésznőnek nagyon sok rajongó szívébe sikerült belopnia magát, hála a Csillagkapu: Atlantiszban, a Wonderfallsban és természetesen a Fireflyban nyújtott teljesítményének. Staite nagyon hálát a haltalmas sci-fi szerepeiért és volt olyan kedves, hogy mindegyikről röviden összefoglalja a gondolatait.

Dr. Jennifer Keller, Csillagkapu: Atlantisz

"Keller szuper okos, talán annyira, mint Doogie Howser. Az Atlantisz főorvosa, akinek az új környezet nagyon szokatlannak hatott. Azért imádom, mert ténylegesen egy valós karakter, egy mindenen hezitáló hős, aki folyton meglepődik saját képességein. Az Atlantiszt a szülővárosomban, Vancouverben forgatták, így itt volt a legtöbb alkalmam a forgatás mellett a legtöbb időt otthon, a saját ágyamban tölteni. Egyszerűen imádtam a sorozattal eltöltött időt."

Heidi Gotts, Wonderfalls

"A Wonderfalls teljesen kilóg a sorból. Heidi már-már őrült, nekem pedig nevetséges Jersey Shore melegítőkben és magassarkúban kellett megkeserítenem Jaye életét. Ha bármikor lehetőséged van egy ilyen extrém karaktert eljátszani, ráadásul teljesen szabad kezet kapsz, annyit mondok, hihetetlenül nagy poén tud lenni. Az életemet is odaadnám, ha ismét együtt dolgozhatnék Bryan Fullerrel, Caroline Dhavernas pedig olyan kedves."

Kaylee, Firefly és Serenity

"Ó, a Firefly. A sorozat, amely örökre megváltoztatta az életem. Nem tudok eleget beszélni a pozitívumokról, amit a sorozat adott nekem. A karrierem tapasztalatainak nagy részét itt szereztem és szerencsésnek tarthatom magam, hiszen a lenyűgöző emberek közül, akikkel megismerkedtem, még mindig sokakat a legjobb barátomnak tartok. A sorozatnak hála megismerkedtem a sci-fi találkozók világával. Még mindig, szerte a világból hívnak ezekre a rendezvényekre, ahol tulajdonképpen csak ülök és autogramokat osztogatok, miközben özönlenek az elismerések. Nem tudom szóban kifejezni, mennyire szórakoztató egy-egy ilyen alkalom. Hála a Fireflynak, bejárhatom a világot. Nem csodálatos? Órákon át tudnám ecsetelni a dolgot, és még mindig nagyon büszke vagyok rá, és örülök, hogy részese lehetek a sorozatnak és a rajongói tábornak. A Firefly rajongók a legjobb rajongók a világon, én pedig örökké barnakabátos maradok."

És igen, ha egy újabb lehetőség adódna, újra sci-fi szerepbe bújna

"Amit a tudományos fantasztikumban szeretek, hogy megszerettette magát az emberekkel. Sokkal elfogadottabb, mint korábban, király dolog kockának lenni. Anyukám mindig azt mondta, a kockáknak kell benépesítenie a Földet, és így is kell lennie! Imádom a mai sci-fi alkotások mondanivalóját és az igazi forradalom még csak most jön. Sikerült elültetnem a bogarat az emberek fülében, hogy szeretnék ismét sci-fi témában dolgozni, ennek hála csak olvasom a forgatókönyveket és várok a megfelelő pillanatra. A sci-fi rajongók a legelkötelezettebb rajongók, nekik köszönhető a szerencsés karrierem."

Fordította: Neb
Forrás: EXCLUSIVE: Jewel Staite on why 'I'll be a Browncoat forever.'

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or