Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Ismét eljött szeptember 23-a, amely a Magyar Firefly és Serenity Közösség oldalának mindig is a legfontosabb dátuma marad. 9 évesek lettünk!

Kilenc éves a Magyar Firefly és Serenity Közösség
Kilenc éves a Magyar Firefly és Serenity Közösség
(Kép: Heather Head @ Flickr)

Az elmúlt egy év nagyon kedvező volt a rajongóknak, mondhatni el voltunk kényeztetve. Gondoljatok csak bele, bejelentették az új Serenity képregényt Leaves on the Wind címmel, amelynek azóta mind a hat száma megjelent.

Bejelentették a Firefly Online-t, amelyről azóta is szépen folyamatosan csepegtetik az újabb és újabb információkat, a fejlesztés már ott jár, hogy legutóbb felhívást tettek közzé, tesztereket keresve. Ráadásul a játék az eredeti tervektől eltérően a mobil operációs rendszerek mellett Windowsra és MacOS-re is megjelenik!

Idén is összeállt az eredeti csapat, már ha nem is tudott jelen lenni mindenki, így is hatalmas élményt nyújtott az idei Dallas Comic Con. A Firefly panelen több, mint 4500 rajongó vett részt, amelyről Kormi egy képekkel megspékelt, rövid élménybeszámolót is írt nekünk.

Bár a sorozat egyik volt írója, Tim Minear szívesen venné, ha kapnánk egy folytatást, ötletei is vannak a megvalósításra, egyelőre nem úgy látszik, hogy hivatalosan lenne bármi is a dologból. De csak hivatalosan, hiszen a rajongók a mai napig aktívak, és nem restek rajongói filmet készíteni. Egy már napvilágot is látott, The Verse címmel, a másik, a Browncoats: Independence War pedig még készülőben van.

Mi sem unatkoztunk, 34 hírt tettünk közzé az egy év alatt, elkészítettük a Browncoats Unite magyar feliratát, továbbá a Firefly: The Game magyar szabálykönyvét is sikerült elkészíteni. És amire nagyon büszkék vagyunk: a Facebook oldalunkat ezen cikk megírásának pillanatában már 637-en követik.

Végezetül pedig külön köszönet Kalevala segítségéért, aki cikkekkel és számtalan ötlettel segítette és a mai napig segíti az oldal tartalmának gyarapodását.

Remélem, hogy továbbra is minél többen velünk tartotok és egy év múlva már a tizedik születésnapot ünnepelhetjük együtt!

Neb
Magyar Firefly és Serenity Közösség

Oszd meg másokkal is!

2 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or

  • ranger
    Sok Boldog Születésnapot! :)
  • Kalevala
    Köszi a köszit, Neb! :) Remélem a jövőben azért többet tehetek az oldalért. Be kéne bikázni a fórumot! ;)