Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A júliusi San Diego Comic Con rendezvényen Joss Whedon külön panelt kapott, ahol a rajongók leginkább új képregényéről, a Twistről faggatták, így nem is csoda, hogy a háttérbe szorult egy, a barnakabátosok számára talán jóval fontosabb bejelentés is: a következő évben újabb Serenity képrekények várhatók.

A Leaves on the Wind 3. számának borítója
A Leaves on the Wind 3. számának borítója

Ezt a hírt még Scott Allie, a Dark Horse vezető szerkesztője hintette el a nagy nyári hőségben. "Előző évben azt mondtuk, szeretnék további Serenity képregényekkel előállni", majd hozzátette, hogy egy vázlatot már jóvá is hagytak, az illusztrátor pedig ezúttal is Georges Jeanty lesz, aki az előző, hat részes Leaves on the Wind képregénysorozaton is dolgozott.

A júliusi bejelentés óta semmit sem hallottunk a még cím nélküli képregénysorozatról, viszon az Angel & Faith tegnap megjelent legújabb számában újra megerősítették, hogy érkezik az új Serenity képregénysorozat, középpontban a Serenity legénységével, a történet a Leaves on the Wind folytatása lesz, megjelenés jövő évben várható. Egyelőre arról még nincs információ, hogy ki vállalja az író szerepét, hiszen a Leaves on the Wind írója, Zack Whedon korábban úgy nyilatkozott, hogy a kövekető képregényeknél szívesen átadná a stafétát valaki másnak.

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or