Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Tíz éve, 2005. szeptember 30-án Amerikában a Firefly sorozat rajongói megrohamozták a legközelebbi mozikat, hiszen elkezdték vetíteni a Serenityt. Nem csak a film évfordulója az, amely ünneplésre ad okot, a Magyar Firerfly és Serenity Közösség oldala is elérkezett egy nagyon szép mérföldkőhöz, a megemlékezéssel viszont egy kissé megcsúsztunk. Akik régebb óta látogatnak minket, tudhatják, hogy előző héten, szeptember 23-án töltötte be az oldal a tizedik születésnapját!

Tíz éves a Magyar Firefly és Serenity Közösség
Tíz éves a Magyar Firefly és Serenity Közösség
(Kép: I Did It All For The Cookie)

Kezdetben nem gondoltam volna, hogy 10 év után is új sorok fognak napvilágot látni az oldalon, és lám, mégis itt tartunk. Ami a frissítéseket, új tartalmakat illeti, az eltelt idő alatt voltak rövidebb-hosszabb szünetek, kihagyások, és bár ennek voltak személyes okai, nem egyszer volt olyan időszak, amikor minden rajongó a falat kaparta bármilyen Firefly vonatkozású újdonságért.

A 2014-es év hírekben és eseményekben nagyon gazdag volt, sok minden történt, érdemes elolvasni a kilencedik születésnap alkalmával írt összefoglalónkat. Viszont az idei, 2015-ös év ismét igazi uborkaszezon a barnakabátosok számára. A Firefly Online fejlesztői olykor csepegtetnek valamennyi információt, pár új licenszelt termék piacra kerül, mint legutóbb a Firefly Monopoly vagy a Firefly: Fistful of Credits társasjátékok. Egyedüli hír, amelyből tudjuk, hogy jövőre bővül a 'Verzum története, az az új képregény bejelentése.

Remélem, továbbra is olvastok minket és látogatjátok Facebook oldalunkat, várjuk visszajelzéseiteket és ötleteiteket. Bizakodom, hogy a későbbiekben felpörögnek egy kicsit az események a Firefly körül és folyamatosan lesz miről beszámolni Nektek, rajongóknak!

Neb
Magyar Firefly és Serenity Közösség

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or