Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Úgy tűnik, az év végére egy rossz hírrel kell szolgálnunk. Akik regisztrálva vannak a Browncoats oldalon, azok mind megkapták a szomorú hírt:

"Barnakabátosok!

Megtettük a lehetetlent, ez tett minket hatalmassá! A Serenity mozifilm az elsõ helyen állt az Amazon eladási listáján, a megjelenés napján. Ez akkora siker volt, amely nem jöhetett volna létre a barnakabátosok hathatós támogatása nélkül. Az Universal nevében szeretném megköszönni mindannyiótoknak, hogy népszerűsítettétek a Serenity-t!

Ezért most nehéz szívvel kell értesítselek benneteket, hogy 2006. január 6-al a Barnakabátosok weboldal megszűnik. (Jelenleg 76864 regisztrált tagja van - szerk). Rengeteg emlékezetes napot töltöttünk el ott együtt az elmúlt 19 hónapban: az oldal embereket hozott össze a világ minden tájáról, sok érdekes beszélgetés zajlott le az oldal fórumán, a filmről, és más egyebekről is. Sokat nevettünk (személyes kedvencem a "Nem hiszem el, hogy Sheperd Book, Mal apja." témakör volt.), és volt részünk szomorúságban is. Nem volt még egy ilyen közösség, mint amilyen a Barnakabátosoké volt!

Persze ez azért nem jelenti a barnakabátos mozgalom halálát egyben; rengeteg másik oldal ad lehetőséget, hogy a közösség ott folytassa működését. Ha esetleg nosztalgiát éreznétek a barnakabátos oldal fóruma után, akkor nézzétek meg a http://serenitymovie.org címet. Ennek a fórumnak a kinézete hasonló, köszönhetően Gossi-nak, egyik lelkes tagunknak.

Minden megrendelésetek, amelyet a boltnak küldtetek, feldolgozásra kerül és 2 héten belül postára is adjuk. Ha még nem adtatok fel megrendelést, akkor hajrá, tegyétek meg még most - az oldal bezárása után ugyanis elért pontjaitok már nem lesznek használhatók semmire. Emlékezzetek: http://browncoats.serenitymovie.com!

Még egyszer, hatalmas köszönet mindenkinek, tőlünk! "Keep flyin' !"

S_L"

Forrás: Browncoats
Fordította: Norris

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or