Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Summer Glau Mammoth című legújabb filmjének a hivatalos oldala végre megnyitotta kapuit. Egyenlőre csak egy nyitóoldal található rajta, de az itt látható kép szerint jónak ígérkezik a film. Az idén nyárra (2006. április 16.) tervezett film az ötvenes évekre jellemző "alien inváziós" és a hetvenes évekbeli "természet visszavág" stílusok keveréke lesz.

Mammoth

A történet egy kis város múzeumába becsapódott meteorral kezdődik. Ez a meteor valóban egy földön kívüli alakváltó életforma, amely úgy alkalmazkodik a föld légköréhez, hogy felveszi az első élőlény alakját, amivel kapcsolatba kerül. Az emberiség nagy balszerencséjére ez az élőlény a múzeumban kiállított, megfagyott mamut, ami a kis város nevezetessége. Ezután azt élvezhetjük, hogy a kormány - természetesen a múzeum kurátorával összefogva - hogyan vadássza le ezt a félelmetes teremtést, ezzel megmentve a várost és az egész világot. A film úgy tűnik, a katasztrófa filmek hagyományait követi, de egy alientől megszállott mamut, úgy gondolom minden sci-fi rajongó szívét megdobogtatja. Nem utolsó sorban pedig Summer Glau remekelését várhatjuk nagy izgalommal. A Plinyminor honlapján a Current Projects alatt egy rövid trailer-t is láthatunk, emellett Summer Glau honlapjára ellátogatva rövid információkat találunk a filmről a hírek rész alatt.

A Joss Whedon által rendezett Wonder Woman című akciófilmnek Morena Baccarin az egyik esélyes főszereplője. Az ezen az oldalon található cikk szerint Joss egyértelmű utalásokat tett arra, hogy kit is szeretne a szerepben látni. Ezek alapján szinte biztosnak látszik, hogy Morena kapja meg a szerepet. A producer Joel Silver – a Mátrix producere - azonban Jessica Albertet szeretné látni a főszerepben. Joel régebben Kim Basingert támogatta, de Lynda Carter és Kate Backinsale is jelentkezett a szerepre. Reménykedjünk, hogy Whedon mester most is tudja érvényesíteni akaratát és 2007-ben Morena Baccarint láthatjuk a Wonder Woman főszerepében.

Sziki

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or