Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?
  • Egyre több helyen hangzik el Ace Underhill neve, aki a Firefly - Season 2 projekt vezetője. A Sci Fi Wire honlapján egy interjú során Joss Whedon szóvivője elmondta, hogy "Joss valóban nem ismeri azt az embert, és nem hiszem, hogy lenne hozzáfűznivalója." Link.
  • Nincs már sok idő hátra a Serenity DVD megjelenésre Ausztráliában (a pontos dátum február 8-a). A Moviehole honlapja ez alkalomból úgy gondolta, interjút készít Summer Glauval és Sean Maherel. Link.
  • Korábban már hírül adtuk, hogy egy könyv segítségével gépünkön modellezhetjük le a Serenityt. A Thomas Models által közzétett kép szerint úgy tűnik, nemsokára saját kezünk által is megtehetjük ugyanezt. Link.
  • Mindenki tudja, hogy Greg Edmonson milyen fantasztikusra alkotta meg a Firefly zenéjét. A Buffy Online honlapján egy interjút olvashatunk a zeneszerzővel. Link.
  • Melyik film forgatókönyve a legjobb? Melyik film öltözékei nyűgözték le a nézőket? Ezeken kívül még sok díj keretén belül jelölték a Serenityt a Smart-popcorn honlapján, ahol regisztrálás után mindenki leadhatja szavazatait. Link.
  • A Serenity március 2-án jelenik meg DVD-n Németországban. Hogy pontosan milyen változatokban is lesz kapható, azt a Cinefacts oldala foglalja össze. Ezzel egy időben az Amazon oldalán már le is adható az előrendelés. Link.

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or