Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?
  • A Joblo.com immáron ötödször rendezi meg a The Golden Schmoes szavazást, melynek keretén belül a Serenityt négy kategórián is jelölték. A kategóriák a következők: A legalábecsültebb film, A legjobb sci-fi, A legnagyobb meglepetés, és Nathan Filliont jelölték az áttörő teljesítményéért. Link.
  • A Serenity DVD újabb országban vált megvásárolhatóvá, ezúttal Olaszországban. Akiknek az amerikai változat kék borítója nem tetszett, ezúttal egy pirosas változatnak lehetnek boldog tulajdonosai. Link.
  • Nemcsak a film, hanem a képregény is szépen szerepel, 2006 januárjában az eladott mennyiségével a toplista első helyét szerezte meg. Link.
  • Akik még mindig szívesen olvasgatnának kritikákat a Serenityről, a lehetőség nyitva áll előttük. Ezúttal a Dramatica weboldalán olvasható Chris Huntley véleménye a filmről. Link.
  • A California környékén élő barnakabátosok ismét nagy összejövetelre számíthatnak, ugyanis a The Nickelodeon & Del Mar Theatres a Serenity film levetítése után műsorra tűzte a teljes Firefly sorozatot is. Link.
  • A Serenity még mindig sok szavazáson tud nagy sikereket elérni, ezúttal az At the Movies: Viewers' Poll 2005 keretén belül az első helyet szerezte meg. Link.
  • Melyik sci-fi sorozat legénységéhez tartoznál leginkább? Ha eddig nem tudtál erre válaszolni, akkor a döntésben segít a QuizFarm.com oldalon található teszt. Az eredményeket nyugodtan közzétehetitek a fórumunkban is, a Firefly – Vegyes című topicban. Link.

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or