Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A barnakabátosok előtt semmi sem lehetetlen. Biztosan állíthatom, hogy minden Firefly rajongó szeretné, ha valamilyen formában tovább folytatódna a sorozat, hiszen annak forgatását ideje előtt leállították. A sorozat befejezetlen maradt, és további részeket szeretnénk. Azonban vannak olyan rajongók is, akik szívesen mesélnének történeteket, amelyek Joss Whedon korszakalkotó sorozatának univerzumában játszódnának.

A Vancouver környékén élő barnakabátosok hatalmas fába vágták fejszéjüket. Úgy döntöttek, hogy a történeteiket igazi, televíziós minőségű sorozatban fogják megvalósítani. A történetek középpontjában a Samsara nevű űrhajó és legénysége áll, az ő kalandjaikat kísérhetjük nyomon. Az első epizód, a "Mined Control" az Iscarot bolygó nyersanyagokban gazdag holdjánál játszódik a határvidéken.

A készítők remélik, hogy nemcsak ez az egy rész lesz az, amelyet el tudnak készíteni, hiszen - állításuk szerint - remek stáb és szereplőgárda jött össze, és még sok történetük van, amelyet megosztanának a rajongókkal. Az Into the black nem tűnik egy rövid életű projectnek, a sorozat hivatalos oldala nemrégiben indult el, ahol további információkat és híreket olvashattok.

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or