Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Elgondolkoztatok-e már azon, hogy miken is ment keresztül River, mielőtt Simon kiszabadította őt a Szövetség karmai közül? Erre a kérdésre az R. Tam Sessions adja meg a választ. De mi is lenne az?

R. Tam Sessions

2005 augusztusában a Firefly rajongói világszerte még javában lázban égtek, várva a Serenity szeptemberi premierjét. Azonban ismeretlen forrásból érdekes videó látott napvilágot: "R. Tam Sessions". Ebben a videóban River múltjára tekinthetünk vissza, azonban mindenkiben felmerült egy kérdés. "Honnan származik a videó?". Nem volt semmilyen hivatalos megjelölés, sehol sem láthattuk a Serenity, vagy akár a Universal logóját.

Természetesen a sok találgatás után kiderült, hogy Joss és Summer Glau keze van a dologban (Joss Whedon hangját fel is ismerték a rajongók), a videók célja, hogy ezzel is népszerűsítsék a Serenity közeledő premierjét. Meg kell hagyni, jó kis marketingfogásnak bizonyult.

Igaz, már tavaly óta letölthetők az R. Tam Sessions videók, Mercenary e-mailben javasolta, hogy érdemes lenne említést tenni róluk az oldalunkon is. Így aki esetleg még nem látta őket, mindenképpen látogasson el erre az oldalra, ahol további információkat is olvashattok a videók történetéről.

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or