Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Eddig még csak említés szintjént volt egyszer olvasható az oldalon, hogy június 22-e és 24-e között több ország több városában újra a nagy vetítővásznokon láthatják a rajongók a Serenityt. A legtöbb vetítés 23-án lesz, mivel akkor lesz Joss Whedon születésnapja. A nagy összefogásban résztvevő országok: Ausztrália, Kanada, Anglia, Új-Zéland, Egyesült Államok.

Equality Now/Serenity Now

Meg kell említenünk, hogy a vetítésekből befolyó bevételeket az Equality Now non-profit szervezetnek fogják adományozni. Az Equality Now szervezetet 1992-ben hozták létre, amelynek célja, hogy világszerte védje és segítse a nők jogait.

"Két út van azok számára, akik harcolni akarnak. Az egyik az, hogy halkan suttogjunk a tömeg fülébe, próbáljuk finoman és fokozatosan megváltoztatni kultúránk nemi elvárásait és szokásait. Ez vagyok én. A másik út, hogy felálljunk, és szembesítsük az ezreket a borzalmakkal, amelyek jelenleg a világban folynak. Ez az út jóval nehezebb, ez az Equality Now. Ez nem a politikáról szól, hanem az alapvető emberi illemről." - nyilatkozta Joss Whedon.

"Az Equality Now-nál mindannyian le vagyunk nyűgözve és hálásak vagyuk... a Serenity rajongóknak a nagylelkű és elkötelezett támogatásukért. Az ő energiájuk és odaadásuk inspirálnak minket, és ezek a vetítések pont a legkritikusabb időben történnek, éppen amikor leginkább szükségünk lenne a pénzre. Nagyon szépen köszönünk mindent mindenkinek, és boldog születésnapot kívánunk Jossnak!" - nyilatkozta Amanda Sullivan, az Equality Now munkatársa.

"A jelszó itt a nyereség. Természetesen a rajongók számára a legnagyobb nyereség, hogy ismét láthatják a Serenity-t a mozivásznon. Méginkább jelentős, fontos az Equality Now munkája számára a nyereség, amely ezúttal valóban egyedi eredménynövelő. És természetesen Joss Whedon számára is nyereség, hiszen világszerte mindenhonnan elhangzik a köszönöm." - nyilatkozta Christopher Frankonis, a Serenity Now/Equality Now esemény koordinátora.

További információkért és részletekért látogassatok el a Can't Stop The Signal honlapjára. Köszönet Brownnak, hogy emlékeztetett minket a közeledő eseményre.

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Még 5000 karaktert írhatsz.

Cancel or