Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A Firefly: The Game társasjátékban a játékosok saját Firefly osztályú hajóikat irányíthatják a 'Verzumban, miközben összeállítják legénységeiket. A kapitányok feladata melókat elvállalni, hiszen a sikeres teljesítést követően pénzhez jutnak. Természetesen ez egyáltalán nem lesz olyan egyszerű, hiszen a központi rendszerekben a Szövetség, míg a peremvidéken a Harácsolók nehezítik meg a játékosok dolgát.

Firefly: The Game

A Gale Force Nine (GF9) kiadót érte a megtiszteltetés, hogy elkészíthesse az első, a Firefly világában játszódó társasjátékot.

A Fox Digital Entertainment (FDE), valamint a mobiljátékokat és alkalmazásokat fejlesztő QMx Interactive Inc. (QMXi) 2013. július 17-én hivatalos sajtóközleményben jelentették be a hírt, miszerint ismét visszatérhetünk a 'Verzumba, ráadásul nem is holmi egyszerű projekt keretén belül. Készüljön mindenki a játékra, hiszen már fejlesztés alatt áll a Firefly Online!

Firefly Online

A Firefly Online (FFO) egy online közösségi szerepjáték lesz, amely kezdetben csak okostelefonokra, valamint tabletekre lesz elérhető, a támogatott operációs rendszer pedig az iOS és az Android.