Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A Firefly: The Game társasjátékban a játékosok saját Firefly osztályú hajóikat irányíthatják a 'Verzumban, miközben összeállítják legénységeiket. A kapitányok feladata melókat elvállalni, hiszen a sikeres teljesítést követően pénzhez jutnak. Természetesen ez egyáltalán nem lesz olyan egyszerű, hiszen a központi rendszerekben a Szövetség, míg a peremvidéken a Harácsolók nehezítik meg a játékosok dolgát.

Firefly: The Game

A Gale Force Nine (GF9) kiadót érte a megtiszteltetés, hogy elkészíthesse az első, a Firefly világában játszódó társasjátékot.

"A Spartacus: A Game of Blood and Treachery című társasjáték sikere után újra lázban égünk, hiszen elkészíthetünk egy olyan játékot, amely visszaadja a Firefly hangulatát - amely a legjobb sorozat a 'Verzumban", nyilatkozta John Kovaleski, a Gale Force Nine vezérigazgatója. "A kihívásokkal teli játékmenetet, a nagyszerű történetet és a kiváló minőséget felvonultatva a játékosok újra és újra nekivághatnak a nagy végtelennek".

YouTube Video, a lejátszáshoz Adobe Flash szükgéses.

"Örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk a Gale Force Ninenal és ennek köszönhetően egy új társasjátékot kínálhatunk az elkötelezett Firefly rajongóknak. A Firefly: The Game igazi újdonság, miközben teljesen hű marad a népszerű sorozat szelleméhez", mondta Jeffrey Godsick, a Twentieth Century Fox Consumer Products elnöke.

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolódó letöltések:

Oszd meg másokkal is!