Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

Elérhetőségeink

Központi e-mail címünk:

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az oldal címe:

Az oldal tulajdonosa:

  • Tóth Szabolcs (Neb)
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • tulajdonos, adminisztrátor, hírszerkesztő

Jogi nyilatkozat

A Magyar Firefly és Serenity Közösség egy magyar nyelvű internetes honlap, amelynek tárhelyét az AVANA Magyar Tudományos Fantasztikus Művészetért Országos Egyesület ingyenesen biztosítja. Az oldal tulajdonosa, valamint adminisztrátora Tóth Szabolcs, alias Neb. A Magyar Firefly és Serenity Közösség egy non-profit rajongói oldal, amelynek kitűzött célja, hogy folyamatos tájékoztatást, információt nyújtson Joss Whedon 'Verzumáról, beleértve a Firefly című sorozatot, a Serenity című filmet, valamint az ezekhez kapcsolódó képregényeket és könyveket.

Az oldalon szereplő leírások (szereplők, mellékszereplők, írók), illetve a főoldalon megjelenő hírek különböző külföldi források (rajongói, wiki- és híroldalak) cikkeinek, híreinek szó szerinti vagy tartalmi fordításai, ezeket másolni és terjeszteni csak a http://firefly.scifi.hu forrásként való megjelölése után lehetséges.

A Magyar Firefly és Serenity Közösség saját fórumot üzemeltet az oldal keretein belül, ahová a felhasználók a regisztrálást követően hozzászólhatnak a különböző témákhoz. A hozzászólások tartalmáért a közzétevő felhasználók felelnek. A közzétett hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a Magyar Firefly és Serenity Közösség szerkesztőinek véleményét.

A jogilag megkérdőjelezhető hozzászólásokat (mint például az illegális letöltésre ösztönző hivatkozásokat) az oldal szerkesztői igyekeznek a lehető leghamarabb szerkeszteni, szükség esetén törölni. Amennyiben olyan hozzászólás található a fórumban, amelyet még nem moderáltak a szerkesztők, annak jelentése után azonnal töröljük.

A fent említett, fórumhozzászólásokra vonatkozó szabályok a fórumon kívül érvényesek a hírekhez beküldött hozzászólásokra is.