Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Szeretnéd megismerni a Firefly háttértörténetét, világát?
Ismerd meg a legénység tagjait!
Érdekességek, összefoglalások a Firefly epizódjairól.
Kik is írták valójában a Firefly epizódjait?
Minden, amit a Serenity film kapcsán tudni érdemes.
Olvastad már a képregényeket?

A Serenity: The Other Half egy nyolc oldalas képregény, amely az internetes MySpace Dark Horse Presents 13. számaként látott napvilágot. A képregényt Jim Krueger írta, a rajzokat Will Conrad készítette el.

A Serenity: The Other Half borítója
A Serenity: The Other Half borítója

A történet

Malcolm Reynolds, Jayne Cobb és Zoe Alleyne Washburne a járművüket védik a Fosztók támadásától, miközben az ügyfelüket próbálják eljuttatni a Serenityre. Simon és River Tam próbálják stabilizálni az állapotát, mivel a támadás során megsebesült. River rájön (azaz megérzi), hogy az ügyfelük nem csak egy egyszerű, fizetőképes ember, hanem a Szövetség egy ügynöke, akinek a feladata, hogy csempészeket buktasson le úgy, hogy gyanútlanul feljut a hajóikra. Simon egy újabb lövés következtében eszméletét veszti, az ügynök pedig rájön, ki is az a két fiatal, akik az életéért küzdenek, majd a fegyverét Riverre szegezte. Ezt a lány nem hagyta szó nélkül és megölte, mielőtt a Serenity megérkezett, és megmentette a legénységet. Miközben felszálltak a Serenityre, Mal bevallotta Rivernek az igazat. A kapitány azért akarta, hogy a lány ott legyen a járműben, hogy megérezze, ha baj van, mivel nem bízott az ügyfelében, valami nem klappolt... nincs olyan ember, aki egy melónak a felét kifizetné. Végül a kapitány köszöntötte Rivert a legénység tagjai közt.

Háttérinformációk

Bár konkrét időpontot nem tudunk meg a történésekből, azonban Derrial Book és Inara Serra hiánya azt jelentheti, hogy a történet a Serenity: Those Left Behind és a Serenity film eseményei között játszódik.

Forrás: The Firefly and Serenity Database

Oszd meg másokkal is!